2020 – 2021

Wat een jaar!
Ik weet nog dat ik aan de vooravond van 2020 dacht : wat een opmerkelijk cijfer 2..0..2..0… Dit wordt ongetwijfeld een BIJZONDER jaar !

Jawadde !!! Bijzonder is het geworden …


2020 was het jaar van constante verandering … maar bracht terzelfdertijd ook stabiliteit en rust. 
Het werd het jaar van afstand (letterlijk anderhalve meter!) … maar ook het jaar van verbondenheid.
Een jaar waarin we veel hebben verloren (*) … maar ook het jaar waarin we onszelf terugvonden.

Professioneel (als preventie adviseur) was afgelopen jaar op zijn minst “pittig” te noemen. De voortschrijdende inzichten van de COVID wetenschappers en politici zorgden ervoor dat er heel wat versnellingen hoger moest geschakeld worden qua sensibilisering.  Waar het belang van een goede en tijdige communicatie – opnieuw! – het grootste leerpunt was.

En in de privésfeer onthoud ik vooral : zoveel mogelijk genieten (voorlopig nog in je eigen bubbel 😉) van wat wél kan en zélf je geluk maken!

Wat 2021 zal brengen durf ik niet te voorspellen, maar ik wens jullie alvast heel veel geluksmomentjes in het nieuwe jaar!

Liefs,  
Cornelia

(*)2020 werd ook letterlijk het jaar van verlies ; in juni overleed onverwacht mijn papa ( mijn mentor, mijn maatje … ) aan kanker.  Een zware periode voor onze familie, maar papa zou niet gewild hebben dat we bij de pakken bleven zitten…  Dus kijken we positief vooruit! En ik voel dat hij aan de zijlijn staat om ons toe te juichen. 😊