WHAT’S YOUR STORY?

Hallo,

Ik ben Cornelia, naast koffie addict, ben ik zelfstandig zaakvoerder (in bijberoep) van PRIMA!Veiligheid (www.primaveiligheid.be). 
Mijn persoonlijke “bio” kun je daar nalezen, mocht dit jou ook  interesseren.

Maar ik meen dat je als lezer van deze blog vooral professionele achtergrond wil, dus hier gaat ie :  


Ruim 20 jaar management ervaring, 14 jaar ervaring in veiligheid & preventie.  A-typische ingenieur die zowel “warm” wordt van technische machine veiligheid én gepassioneerd is door het menselijke gedrag. 
Om-denker, chronische creatieveling, eeuwige student.
Preventie adviseur niveau 1 . Stress & burn-out adviseur . CMSE (Certified Machine Safety Expert) . Zelfstandig consultant

Uitleggen wat PRIMA!Veiligheid voor jou kan betekenen doe ik – zoals het hoort 😉- met onderstaand model (Start with why – Simon Sinek) :

WAAROM ?

 “ Ik wil mensen (en bij uitbreiding organisaties/bedrijven) inspireren tot veilig WILLEN werken, in plaats van het gevoel te hebben veilig te MOETEN werken. Ik geloof enorm in OM-denken en wil mensen graag helpen om andere (veilig én werkbare) oplossingen te ontdekken.”

WAT ? 

PRIMA!Veiligheid ondersteunt de kleine (familiale) ondernemingen en KMO’s (ieder bedrijf vanaf 1 werknemer) met veiligheidsadvies en veel meer !

HOE ?

Door een jarenlange ervaring binnen industriële omgevingen, ben ik in de overtuiging (én wetenschap!) dat efficiëntie en veiligheid perfect samengaan.  PRIMA!Veiligheid staat garant voor een pragmatisch en vooral “werkbaar” advies.

Laat mij jouw productieproces zien en ik weet precies waar het (veiligheids)schoentje knelt en hoe we dit kunnen omtoveren tot een comfortabele “sneaker”.  Sneakers die jou bovendien veel sneller naar de eindmeet zullen brengen !

SNEAK PEEK

“Dare to be aware” is mijn nieuwste project dat ik in 2021 wil lanceren. 
Hierbij daag ik je uit om bewust te durven worden van de veiligheidsrisico’s en ànders te kijken naar arbeidsveiligheid.
Via e-learning sessies worden de deelnemers wegwijs gemaakt in de boeiende wereld van veiligheid & welzijn.

Geen ellenlange exposés (dat beloof ik op mijn communiezieltje) , maar korte en krachtige leermomenten, inzichten, inspiratie en ja, …ook wat veiligheidsfun !

Aan het einde van iedere sessie ontvang je telkens enkele acties/voorbeelden waarmee je direct aan de slag kan binnen joùw bedrijf.  
Dat is mijn doel met de “Dare to be aware” inforeeks : no -nonsense bruikbaar advies

Iedere infosessie duurt ongeveer een halfuurtje, ideaal dus om je lunchpauze mee te “entertainen” nu we toch elk in onze bubbel zitten 😉  

Maar zodra het weer veilig kan, ontmoet ik je uiteraard graag –bij een kopje koffie– om de PRIMA!Veiligheid aanpak persoonlijk toe te lichten.  Bel of mail gerust (info in bijlage).